Πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στο DailyWeb.gr! 🙂

Καθημερινά δημοσιεύουμε επιλεγμένα θέματα, από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, που θεωρούμε ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Για να είναι πιο εύκολη η πλοήγησή σας στα περιεχόμενα, ταξινομήσαμε τις δημοσιεύσεις μας σε οκτώ (8) βασικές Θεματικές Ενότητες:

Websites:

Σας προτείνουμε websites, που ξεχωρίζουν για κάποιο στοιχείο του περιεχομένου τους: Χρήσιμες online εφαρμογές, έξυπνες ιδέες, ιστοσελίδες με καλό design και όμορφη αισθητική, χρηστικό περιεχόμενο κ.α.

Video:

Επιλογές από το Youtube, το Vimeo, το DailyMotion και άλλα σχετικά δίκτυα, με θέματα που πιστεύουμε ότι αξίζουν την προσοχή σας. Animation, ταινίες, διαφημιστικά spots, video clips, cartoons, παρουσιάσεις λογισμικού και προϊόντων, highlights από αθλητικά γεγονότα, vidcasts, screencasts κ.α.

Εικόνες:

Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, άρθρα που σχετίζονται με την επεξεργασία εικόνας, γραφιστικές δημιουργίες, εκτυπώσεις, εικονίδια, patterns, vectors, backgrounds, wallpapers κ.α.

Άρθρα:

Δημοσιεύσεις για διάφορα θέματα. Μπορεί να είναι δικά μας άρθρα (γραμμένα από τους συντάκτες του DailyWeb) ή άρθρα που βασίστηκαν (όχι αντιγραφή) σε περιεχόμενο που βρήκαμε σε άλλα websites (με αναφορά πηγής), ή αναδημοσιεύσεις από άλλα websites (με αναφορά πηγής) ή ακόμα και guest posts, δηλαδή άρθρα αναγνωστών μας που μας έχουν αποσταλεί για δημοσίευση.

Audio:

Θέματα που σχετίζονται με τη μουσική, το τραγούδι, το ραδιόφωνο, ή τον ήχο γενικότερα. Μπορεί να είναι κάποιο μουσικό κομμάτι, κάποιο link για συγκροτήματα και καλλιτέχνες, αλλά και ringtones, αρχεία ήχου, κάποια συνέντευξη (μόνο ήχος), θέματα σχετικά με την επεξεργασία ήχου και την μουσική παραγωγή κ.α.

Φράσεις:

Γνωστές φράσεις, γνωμικά, ρητά, παροιμίες, ιστορικές φράσεις, αποφθέγματα, αρχαία γνωμικά, εκκλησιαστικά ρητά, ατάκες, απόψεις, ευφυολογήματα, στοχασμοί κ.α. Πολλά από αυτά έχουν ειπωθεί από διάσημους και σημαντικούς ανθρώπους.

Ερωτήματα (Q&A):

Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε διάφορα θέματα. Καλύπτουν όλες τις κατηγορίες ενδιαφέροντος

Διλήμματα:

Μίνι δημοσκοπήσεις στις οποίες καλούμε τους επισκέπτες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχετικά θέματα κάθε φορά, για να αναδείξουν το πιο δημοφιλές!

Μπορείτε να ενημερώνετε τους φίλους σας για τις δημοσιεύσεις που σας αρέσουν στο Twitter, στο Facebook ή στο Google+.

Απλά πατήστε στα αντίστοιχα buttons που βρίσκονται στα δεξιά του κειμένου σε κάθε post.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις δημοσιεύσεις σε δημοφιλή social networks (π.χ. pinterest, digg, stumbleupon, delicious, myspace κ.α.) ή σε οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή υπηρεσία (π.χ. chat, messengers κ.α.), πατώντας στο κουμπί Share και επιλέγοντας από το μενού που θα ανοίξει.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! Φιλοδοξούμε το DailyWeb.gr να γίνει αγαπημένη καθημερινή σας συνήθεια!

Καλή Πλοήγηση! 😀

Αν θέλετε μπορείτε να μας προτείνετε θέματα για δημοσίευση. Κλικ εδώ

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις δημοσιεύσεις μας μπορείτε να εγγραφείτε στα RSS Feeds του DailyWeb.gr, ή να μας κάνετε follow στο Twitter.